Mina vårkänslor väcks när folk åter börjar bära solglasögon på stan. Det är lustigt hur det fungerar egentligen; hur soligt det än är under midvintermånaderna så har ingen solglasögon på sig. På samma gång är det kul att se vilka olika trender som gäller i år när det gäller solglasögon, för de varierar för varje år. jag minns 90-talet när alla coola killar gick runt i Oakley solglasögon, numer är utbudet större.

Nu när snön på gatorna smälter på dagarna för att sedan frysa på igen under kvällar och nätter blir det väldigt halt. Jag har tur att vara begåvad med en kroppslig snabbhet och en fysik få kan tillskriva sig så jag hinner ofta reagera med en benparad eller kort dansnummer när fötterna rycks bort under mig.

Lika lyckligt lottade är inte de flesta andra, särskilt då inte äldre vilket medför att akuterna snabbt fylls upp. Samtidigt hinner gatukontoret givetvis inte med att sanda ordentligt. Känns dock som att det rapporteras lite extra mycket nu efter vinterns oändliga snökaos, halkan som upplevs idag är samma som alla vårar tycker jag.

90-tals oakleys

90-tals oakleys


Possibly related posts: (automatically generated)