Mina vÄrkÀnslor vÀcks nÀr folk Äter börjar bÀra solglasögon pÄ stan. Det Àr lustigt hur det fungerar egentligen; hur soligt det Àn Àr under midvintermÄnaderna sÄ har ingen solglasögon pÄ sig. PÄ samma gÄng Àr det kul att se vilka olika trender som gÀller i Är nÀr det gÀller solglasögon, för de varierar för varje Är. jag minns 90-talet nÀr alla coola killar gick runt i Oakley solglasögon, numer Àr utbudet större.

Nu nÀr snön pÄ gatorna smÀlter pÄ dagarna för att sedan frysa pÄ igen under kvÀllar och nÀtter blir det vÀldigt halt. Jag har tur att vara begÄvad med en kroppslig snabbhet och en fysik fÄ kan tillskriva sig sÄ jag hinner ofta reagera med en benparad eller kort dansnummer nÀr fötterna rycks bort under mig.

Lika lyckligt lottade Àr inte de flesta andra, sÀrskilt dÄ inte Àldre vilket medför att akuterna snabbt fylls upp. Samtidigt hinner gatukontoret givetvis inte med att sanda ordentligt. KÀnns dock som att det rapporteras lite extra mycket nu efter vinterns oÀndliga snökaos, halkan som upplevs idag Àr samma som alla vÄrar tycker jag.

90-tals oakleys

90-tals oakleys


Possibly related posts: (automatically generated)