Är alltid nervös och stressad när jag ska gå till tandläkaren. Mycket pga att jag alltid lyckas få tider på tidiga förmiddagar. Innan lunch är jag alltid opålitlig när det gäller tider rent generellt och eftersom min opålitlighet kan komma att kosta mig pengar om jag skulle missa tiden blir jag stressad. Nervositeten kommer av att jag ogillar oral intrusion – även av leg. tandläkare.

Det ordnade sig dock, lätt svettig anlände jag bara 2 minuter för sent. på vägen höll jag p att bli påkörd av en ambulans också – på ett övergångsställe med grön gubbe mind you! Men jag tänker att ska man bli påkörd ska man bli det av en ambulans.

Inga hål hade jag iallafall, och efter lite borttagning av tandsten och slipning med saltlösning var jag 600 pix fattigare på väg därifrån. Good to go i ett år till :)

Possibly related posts: (automatically generated)