Har nu gått o funderat i flera år på inte OM jag ska tatuera mig utan snarare VAD jag ska tatuera in. Jag har inga barn vars namn eller liknande jag kan använda. Ingen käresta heller. Inget intresse jag egentligen står för eller kommer att behålla resten av livet som jag kan basera min tatuering på.

Kom nyss fram till att det nog inte spelar någon roll, det behöver inte vara så jävla pretentiöst egentligen. Det behöver inte betyda något speciellt, bara jag gillar designen eller formen. Nu är det så att en kompis till mig gorde en snygg logga till mitt företag för några år sedan. Jag vill inte avslöja vad det är men den är iallafall unik och en vän jag värderar högt har gjort den, det räcker för mig. Nu gäller det bara att beställa tid och bestämma vart på kroppen den ska hamna. Blir en perfekt julklapp till mig själv.

Den kommer inte vara jätteliten, 10×5 cm kanske  känns lagom. Funderade först på bröstet men min kompis (som har flertalet tatueringar) sa att hans fru inte gillar tatueringar på bröstet eller framsidan överhuvudtaget. Stämmer detta in på de flesta tjejer eller? Jag är givetvis villig att anpassa mig till det motsatta könet, jag är ju trots allt singel av flera anledningar och behöver nog inte ytterligare en.. 😉

Relaterade blogginlägg

Andra bloggar om: , , , , ,