Bestyr befaras besvära

Bestyr.se är tillbaka online

Nu är Bestyr äntligen tillbaka, den flera år långa snackisen om vad som skett kan lugna sig något. Om vi har tur räcker det med att vi är tillbaka online, eller så tvingas vi till presskonferenser och annat vi har svårt att hinna med. Det är mycket som skall hinnas med på en dag, och det är sällan mer tid än så.

Gamla, billiga bilar
Detta är lagom gamla bilar, lagom slitna.

Tragisk tid tyvärr

Saker gick så långt från hur jag hade hoppats att de skulle göra, och mer än hoppats verkar det som. Så idag blir det sparsamt med verkligt vitsiga insikter, det är som alltid alltså. Men utöver att vara ganska slätstruken är jag väldigt ledsen. Mer än jag vågar erkänna för mig själv, och det är ju varför jag sitter online med torra ögon och inte under täcket i soffan?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *